Ana Sayfa Genel Google Mesajlar, çok istenen özelliğe kavuşuyor!

Google Mesajlar, çok istenen özelliğe kavuşuyor!

10
0


Google, Android kullanıcılarına yönelik olarak Google Mesajlar uygulaması için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Gönderilen mesajları düzenleme. Peki bu özellik nasıl çalışacak? İşte tüm bilmeniz gerekenler…

Google Mesajlar uygulaması için mesaj düzenleme özelliği yolda

Bu özellik, kullanıcıların gönderdikleri mesajları 15 dakika boyunca düzenlemelerine olanak tanıyor. Şu anda beta aşamasında olan bu yenilik, beta kullanıcıları tarafından deneyimlenebilirken, kullanımı için hem gönderici hem de alıcı tarafının Google Messenger Beta sürümünü kullanıyor olması gerekiyor.

Özelliği kullanabilmek oldukça basit: Gönderilen bir mesajı düzenlemek istediğinizde, ilgili mesaja uzun basıp açılan araç çubuğundan kalem sembolünü seçmeniz yeterli. Düzenlemelerinizi yaptıktan sonra, mesajı yeniden göndermek için gönder butonuna basmanız gerekiyor. Ayrıca, mesaj geçmişinden mesajın orijinal hâlini de görüntülemek mümkün.

İlginizi Çekebilir – Meizu 21 Note özellikleri ortaya çıktı!

Diğer uygulamalarda olduğu gibi, Google Mesajlar’ın da benzer kısıtlamalar içereceği veya içermeyeceği henüz netleşmiş değil. Ancak bu özelliğin beta versiyona eklenmiş olması, yakın gelecekte kararlı sürümde de yer alabileceğinin bir işareti olarak değerlendirilebilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz