Ana Sayfa Genel Xiaomi 15 Pro için kritik sızıntı!

Xiaomi 15 Pro için kritik sızıntı!

7
0

Günümüzde Android telefon pazarı sürekli büyüyor ve teknoloji devleri de bu büyümeye ayak uydurmak için yeniliklerini aralıksız sunuyor. Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, telefon sektöründe de iddialı cihazlar üreterek dikkat çekiyor. Şirketin bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı Xiaomi 15 Pro modeline ait kamera özellikleriyle ilgili sızıntılar ortaya çıktı. İşte haberin detayları…

Xiaomi 15 Pro kamera özellikleri

Yeni Xiaomi 15 Pro, önceki modelin aksine, kamera flaşını adanın dışına taşıyacak bir tasarıma sahip olacak. Ayrıca, büyük ihtimalle büyük sensörlerle donatılmış olacak bu model, kamera performansında önemli iyileştirmeler vaat ediyor. Sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station, Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde büyük kamera sensörlerinin kullanılacağını belirtti.

Xiaomi 14 Pro modelinde bulunan Samsung JN1 telefoto sensörünün yerini, yeni modelde üç adet 50 megapiksellik ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve telefoto kamera alacak.

Raporlara göre, Xiaomi 15 Pro, ilk prototiplerde Xiaomi 14 Pro’ya benzer boyutlarda 2K mikro kavisli bir ekranla gelebilir. Ayrıca, Xiaomi 15 serisinin Snapdragon 8 Gen 4 işlemciden güç alacak ilk cihazlar arasında olması ve Snapdragon etkinliğinden sonra ekim ayında tanıtılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz