Ana Sayfa Haberler Google Pixel 9 serisinin tasarımı ortaya çıktı!

Google Pixel 9 serisinin tasarımı ortaya çıktı!

5
0

ABD merkezli teknoloji devi Google ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Sonbaharda duyurulması beklenen Pixel 9 serisi, şimdiden gün yüzüne çıktı. Google, ekim ayında düzenleyeceği bir etkinlikte Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL modellerini tanıtacak. Bugün, bu telefonların tasarımlarını ayrıntılı olarak görme şansına sahibiz ve tüm modeller aynı karede yer alıyor. İşte haberin detayları…

Google Pixel 9 serisi işte böyle görünecek

Paylaşılan görüntüler, Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro’nun boyutlarının neredeyse aynı olduğunu gösteriyor. Üç model de arkada alışılmadık bir kamera çıkıntısına sahip. Pixel 9 modelinde 2, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL modellerinde ise 3 kamera sensörü bulunacak.

Google Pixel 9 serisi işte böyle görünecek

Başka bir görüntüde, Google Pixel 9 XL ile iPhone 15 Pro Max’in yan yana karşılaştırılması dikkat çekiyor. Google’ın yeni amiral gemisi, Apple’ın amiral gemisi telefonundan biraz daha büyük görünüyor.

Google Pixel 9 serisi ile ilgili şimdilik aktarabileceklerimiz bu kadar. I/O 2024 etkinliklerine saatler kala yaşanan bu sızıntının Google’ın planlarını etkileyip etkilemeyeceğini ise bu akşam göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz