Ana Sayfa Haberler iPhone 16 ekran özellikleri ortaya çıktı!

iPhone 16 ekran özellikleri ortaya çıktı!

11
0

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone modeli ile kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, sızıntılar sayesinde iPhone 16 serisi hakkında birçok bilgiye sahibiz. Bugün ortaya çıkan iddialar, iPhone 16’nın ekran üretiminin Haziran ayında başlayacağını gösteriyor. İşte haberin detayları…

iPhone 16 Serisinde Ekran Boyutu Değişebilir

Popüler bir analistin paylaştığı bilgilere göre, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin ekran üretimi Haziran ayında başlayacak. İlk olarak iPhone 16 ve iPhone 16 Pro için ekran üretimine başlanacağı belirtiliyor.

iPhone 16 Serisinde Ekran Boyutu Değişebilir

Bu gelişme, iPhone’ların yine Eylül ayında tanıtılacağına dair güçlü bir işaret. Tasarım açısından iPhone 15 serisine benzemesi beklenen iPhone 16 serisi, özellikle iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde yeni ekran boyutları ile dikkat çekecek.

İlginizi Çekebilir – Uygun fiyatlı iQOO Z9x tanıtıldı! İşte özellikleri

İddialara göre, iPhone 16 Pro 6.1 inç yerine 6.3 inçlik bir ekrana, iPhone 16 Pro Max ise 6.7 inç yerine 6.9 inçlik bir ekrana sahip olacak. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri ise sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inçlik ekran boyutlarını koruyacak.

Yeni iPhone 16 serisinin birçok yenilik sunması bekleniyor. Bunlar arasında yeni “Yakala” butonu, daha hızlı A serisi işlemciler, kamera geliştirmeleri ve Wi-Fi 7 desteği öncelikli özellikler olarak öne çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz