Ana Sayfa Haberler POCO F6 Pro kutu açılış videosu sızdırıldı

POCO F6 Pro kutu açılış videosu sızdırıldı

7
0

POCO, bütçe dostu F6 Pro modelini 23 Mayıs’ta tanıtacak. Ancak cihazın resmi duyurusu yapılmadan bir hafta önce, özellikleri sızdırıldı. F6 Pro’nun kutu açılış videosu internette yayımlanarak, cihazın tasarımını ve kutu içeriğini ortaya çıkardı. İşte haberin detayları…

POCO F6 Pro kutu açılış videosu sızdırıldı

F6 Pro’nun tasarımı ve teknik özellikleri, daha önceki sızıntılarla örtüşüyor. Videoda, Çin’de tanıtılan Redmi K70’in yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu görülüyor. Cihazın arka yüzeyi desenli siyah bir kaplamaya sahip.

Kutu içeriğinde; akıllı telefonun yanı sıra 120W hızlı şarj cihazı, şarj kablosu, koruyucu kılıf ve SIM çıkarma aleti bulunuyor. F6 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir – Moto X50 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve çarpıcı fiyatı

Cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç AMOLED ekran sunacak. Ayrıca, 64 Megapiksel ana kameraya sahip üçlü arka kamera kurulumu, 16 Megapiksel selfie kamerası ve 120W hızlı şarj destekli 5000mAh batarya da diğer özellikler arasında yer alıyor.

Türkiye’de de satışa sunulacak olan POCO F6 Pro’nun fiyatı henüz açıklanmadı, ancak özelliklerinin büyük ölçüde Redmi K70 ile benzer olması bekleniyor.

Resmi olmayan bu kutu açılış videosu, F6 Pro’nun neler sunacağı konusunda fikir veriyor. 23 Mayıs’taki lansmanda yeni modelin tüm özellikleri ve fiyatı açıklanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz