Ana Sayfa Genel Apple ve Samsung, katlanabilir telefon için güçlerini birleştiriyor!

Apple ve Samsung, katlanabilir telefon için güçlerini birleştiriyor!

14
0

Apple, katlanabilir cihaz piyasasına giriş yapmak üzere. Asya’dan gelen yeni raporlar, şirketin Samsung ile ekran ortaklığını genişletmeyi planladığını gösteriyor. Apple, katlanabilir ekran panelleri tedariki için Samsung ile görüşüyor.

Apple ve Samsung, Apple için katlanabilir telefon geliştirecek

Aktarılan bilgilere göre Apple ve Samsung, iPhone Fold geliştiriyor. Detaylar henüz netleşmemiş olsa da, iPhone Fold üzerindeki çalışmalar başladı. Anlaşma çerçevesinde Samsung, Apple için katlanabilir ekran teknolojisini geliştirecek.

Apple, uzun zamandır Samsung Galaxy Z Flip benzeri dikey katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştı. Bu modelin 2026’nın sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Apple’ın aldığı patentler, iPhone’dan MacBook’a kadar çeşitli katlanabilir cihazlar üzerinde çalıştığını gösteriyor.

POCO F3 için HyperOS güncellemesi yayınlandı

Ancak, Samsung ile yapılan anlaşma bazı soru işaretleri yarattı. Örneğin, Apple şirketten 20,3 inçlik bir katlanabilir panel istedi. Bu boyut, bir akıllı telefon için fazla büyük olabilir ama katlanabilir bir MacBook’u mümkün kılabilir. Şirketin deneysel ürünler geliştirdiği de biliniyor.

2025 yılında çift ekranlı katlanır MacBook/iPad hibriti üretime geçirilecek. Apple, iddialara göre 20,3 inçlik bir modelle piyasaya çıkacak. iPhone için ise 7,9 inç ve 8,3 inç olmak üzere iki ekran üzerinde çalışılıyor.

Sızıntılar, Apple’ın katlanabilir telefon alanında çalışmalarını hızlandırdığını gösteriyor. Yeni modeller için ayrı bir seri oluşturulacak. Planlamada bir aksaklık olmazsa, 2025’in son günlerinde Apple’ın ilk katlanabilir modeli piyasaya çıkacak. 2026’da ise katlanabilir iPhone piyasaya sürülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz