Ana Sayfa Haberler Apple yöneticisi açıkladı! MacBook mu iPad mi?

Apple yöneticisi açıkladı! MacBook mu iPad mi?

13
0

Apple, Let Loose etkinliğinde yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini tanıttı. 2024 iPad Pro, özellikle dikkat çekiyor çünkü Apple’ın en yeni M4 işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci, iPad Pro’ya MacBook’lardan bile üstün performans sağlasa da, iPadOS’in sınırlamaları nedeniyle MacBook Pro’nun yerini alabilecek bir cihaz olarak görülmüyor. Bu konuya dair Apple yöneticilerinden bir açıklama geldi.

Apple’ın Yöneticisi: iPad ve MacBook’un Farklı Rolleri Var

Apple yöneticisi, bazı durumlarda yeni iPad Pro’nun MacBook Pro’dan daha iyi performans sergileyebileceğini kabul etmekle birlikte, kullanıcıların hem tablet hem de bilgisayar olarak kullanabilecekleri bir cihaz olmadığını belirtti.

Apple’ın iPad ve Mac ürün pazarlamasından sorumlu başkan yardımcısı Tom Boger, iPad ve MacBook’u rakip olarak değil, birbirini tamamlayan cihazlar olarak gördüklerini ifade ediyor ve iPad’in her zaman dokunmatik öncelikli bir cihaz olduğunu vurguluyor.

Sonuç olarak iPad Pro, MacBook Pro’nun yerini alamayacak. Apple, iki cihazın birbirini tamamladığını vurgulamaya devam ediyor. Başka bir deyişle, Apple’ın bakış açısına göre hem iPad’i hem de MacBook’u satın almanız öneriliyor.

İlginizi Çekebilir – Geri sayım başladı! iQOO Neo9S Pro özellikleri ve tanıtım tarihi ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz