Ana Sayfa Haberler iPad Pro iç tasarımı ortaya çıktı!

iPad Pro iç tasarımı ortaya çıktı!

8
0

13 inç iPad Pro, M4 çipiyle güçlendirilmiş ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Apple’ın mühendislik başarısının bir yansıması olan bu tablet, şimdiye kadar üretilen en ince Apple cihazı olarak öne çıkıyor. İşte iPad Pro’nun iç yapısına dair haberin detayları…

Karşınızda iPad Pro iç tasarımı

YouTube’da yayınlanan bir video, 13 inç iPad Pro’nun iç tasarımını gözler önüne serdi. Videoya göre, iPad Pro’nun iç yapısında ısı dağılımını artıran grafit katmanlar bulunuyor. Apple’ın da belirttiği gibi, bu katmanlar M4 çipini soğutmak için bakırla birlikte çalışıyor ve ısı dağılımını yüzde 20 oranında daha iyi sağlıyor.

iPad Pro’nun iç tasarımındaki dikkat çekici detaylardan biri de ön kamera ve Face ID sensörünün ekranın sağ tarafına yerleştirilmiş olması. Ayrıca, tabletteki mıknatıslar, Apple Pencil Pro ve yeni Magic Keyboard ile uyumlu olacak şekilde yeniden tasarlandı.

İlginizi Çekebilir – Samsung Galaxy M35 özellikleri ortaya çıktı!

Ekran çıkarıldığında, gelişmiş hoparlör sürücüleri, daha ince bir kamera modülü ve iki parçaya ayrılmış çift hücreli batarya dikkat çekiyor. M4 çipi, Apple logosuyla birlikte, sadece 5.1 mm inceliğindeki cihazın iç yapısında önemli bir yer tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz