Ana Sayfa Haberler iPhone 16 serisiyle birlikte iki yeni renk geliyor

iPhone 16 serisiyle birlikte iki yeni renk geliyor

7
0

Apple, iPhone 16 serisi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda kamera düzeninin yeniden tasarlanması bekleniyor. Ayrıca, yenilenen tasarımın yanı sıra renk seçeneklerinde de değişiklik yapılacağı belirtiliyor. Apple, iPhone 16 serisinde iki yeni rengi tanıtmayı planlıyor. İşte haberin ayrıntıları…

iPhone 16 serisiyle birlikte iki yeni renk geliyor

Apple, iPhone 16 serisiyle birlikte renk seçeneklerinde değişiklik yapabilir. Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, şirket iPhone 15 modellerindeki bazı renkleri kaldırmayı planlıyor ve iPhone 16’nın iki yeni renkle geleceği söyleniyor.

iPhone 16 ve 16 Plus için siyah, yeşil ve pembe renklerin devam etmesi bekleniyor. Soluk sarı seçeneği ise beyaz renkle değiştirilecek. Pro modelleri için ise siyah, gri ve beyaz/gümüş renkleri korunacak. Ancak, Mavi Titanyum renginin yerine yeni Gül Titanyum tonu gelebilir.

İlginizi Çekebilir – Google Pixel 9 serisinin renk seçenekleri ortaya çıktı!

Kuo ayrıca Apple’ın bazı renk seçeneklerinin isimlerini değiştirebileceğini düşünüyor. Bu, renk tonlarında bir değişiklik olmasa bile cihazların isimlerinde yenilik olabileceği anlamına geliyor. Bu durum, iPhone 13’te beyaz renk seçeneğinin Starlight olarak değiştirilmesiyle daha önce de yaşanmıştı.

Öte yandan, yeni iPhone 17 Slim modelinin sunulması bekleniyor. Bu modelin, daha küçük bir Dinamik Ada ve ortada konumlandırılmış arka kamera ile geleceği söyleniyor. Ekran boyutu ise 6.6 inç olacak, yani küçük modelin 6.1 inç ekranı ile büyük modelin 6.9 inç ekranı arasında yer alacak.

Yeni modelin çerçevesi alüminyum olacak ve ön kameranın deliği daha küçük olacak. Ayrıca, iPhone 16 Pro Max’te denenen paslanmaz çelik kasa, 2025’teki tüm modellerde kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz