Ana Sayfa Genel Meizu 21 Note özellikleri ortaya çıktı!

Meizu 21 Note özellikleri ortaya çıktı!

13
0

Meizu’nun son akıllı telefon modelleri olarak bilinen Meizu 21 serisiyle ilgili beklenen yeni ürün Meizu 21 Note, yakında piyasaya sürülecek. Şirket, bu yeni amiral gemisini 16 Mayıs’ta tanıtacak. İşte ortaya çıkan Meizu 21 Note özellikleri…

Beklenen Meizu 21 Note özellikleri

Sızan bilgilere göre, Meizu 21 Note, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile güçlendirilmiş ve 144Hz yenileme hızına sahip 1.5K çözünürlüklü OLED ekranla donatılmış olacak.

Cihazın diğer dikkat çeken özellikleri arasında 16 GB RAM ve 256GB ya da 512GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor. Metal çerçeveli ve tamamen cam gövdeye sahip olan telefonun ekran altı parmak izi sensörüne de sahip olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir – Kredi kartı boyutunda akıllı telefonlar geliyor!

Meizu 21 Note’un arka yüzeyi, Meizu 21 modeline benzer bir kamera düzenine sahip olacak. Üç kameralı bu düzen dikey olarak yerleştirilecek. Ayrıca, 5500mAh kapasiteli bataryası 66W hızlı şarj desteği sunacak.

Tasarım olarak Samsung modellerini andıran Meizu 21 Note, 6.8 inç boyutunda 1.5K çözünürlük ve 144Hz yenileme oranına sahip bir ekrana sahip olacak. Cihaz, Android 14 tabanlı Flyme AIOS işletim sistemi üzerinde çalışacak ve arka yüzeyde çift kamera ile RGB özellikli bir flaşa yer verecek.

Meizu 21 Note’un fiyatlandırma detayları da belli oldu. Cihazın 16GB RAM ve 256GB depolama kapasitesine sahip modeli yaklaşık 380 dolar, 16GB RAM ve 512GB depolama kapasitesine sahip varyantı ise yaklaşık 415 dolar olarak belirlendi.

İlk etapta bu cihazın sadece Çin pazarına özel olarak sunulması bekleniyor. Bu strateji, Meizu’nun yerel pazardaki rekabetçiliğini artırmayı ve global piyasalara yayılmadan önce üründe gerekli ayarlamaları yapmayı hedeflediğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz