Ana Sayfa Haberler POCO Pad tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı!

POCO Pad tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı!

4
0

POCO, Dubai’de gerçekleştirdiği etkinlikte en yeni akıllı telefon ve tablet modelini tanıttı. POCO F6 serisinin ardından şirketin ilk tableti olan POCO Pad görücüye çıktı. Snapdragon 7s Gen 2 işlemciye sahip olan bu cihaz neler sunuyor? İşte POCO Pad özellikleri, fiyatı ve haberin detayları…

POCO Pad özellikleri ve fiyatı

POCO, yeni tabletini fiyat/performans odaklı bir anlayışla piyasaya sürdü. 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile donatılan cihaz, Snapdragon 7s Gen 2 yonga setinden gücünü alıyor.

Uygun fiyatına rağmen ekran özellikleri oldukça etkileyici. POCO Pad, 2,5k çözünürlüğe sahip 12,1 inç 120Hz IPS ekran ile geliyor. 16:10 en-boy oranına sahip bu ekran, oyun oynamak ve video izlemek için ideal bir deneyim sunuyor.

İlginizi Çekebilir – OPPO Reno 12 ve 12 Pro tanıtıldı! İşte fiyatları

Ayrıca, tablet Dolby Atmos destekli dört hoparlör sistemi ile donatılmış. 33W hızlı şarj destekli 10,000mAh batarya ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. 8 megapiksel ön ve arka kameralar ile günlük kullanım için yeterli performansı sağlıyor.

Cihaz, kutusundan Android 14 tabanlı HyperOS ile çıkıyor. POCO Akıllı Kalem desteği sayesinde not almak, çizim yapmak ve birçok işlem kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

POCO Pad’in fiyatı 329 dolar olarak belirlenmiş, ancak ön sipariş sürecinde 299 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca klavye ve tablet gibi ekstra aksesuarların da satışa sunulacağı belirtiliyor. Cihazın Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz net değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz