Ana Sayfa Genel PUBG Mobile için 120 FPS müjdesi!

PUBG Mobile için 120 FPS müjdesi!

14
0

Krafton, popüler mobil oyun PUBG Mobile için büyük bir güncelleme duyurdu. Yaklaşık altı yıl önce piyasaya sürülen bu oyun, v3.2 güncellemesi ile bir ilke imza atıyor: 120 FPS görüntü kalitesi. Bu özellik, özellikle Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modelleri olan Galaxy S24, tüm Galaxy S23 modelleri ve Galaxy Z Fold5 ile uyumlu olacak. Bu cihazlar, oyunu bu yüksek çözünürlükte çalıştırabilecek nadir modeller arasında yer alacak. İşte ayrıntılar…

Güncelleme bugün yayınlanacak

Samsung ile iş birliği içinde geliştirilen bu güncelleme, bugün kullanıcılarla buluşacak. Güncelleme, mobil oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı kadar yüksek bir görüntü kalitesi seviyesine taşıyacak ve ilk kez bir mobil oyun 90 FPS’in üzerine çıkacak.

Samsung’un dışında diğer markaların da bu yüksek FPS desteğine ne zaman uyum sağlayacağı henüz netleşmiş değil. Örneğin, Xiaomi bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. Bu durum, Samsung dışındaki diğer Android cihazların PUBG Mobile için 120 FPS desteğini daha geç bir tarihte sunmaya başlayacağına işaret ediyor. Ancak umut var ki, ilerleyen zamanlarda diğer markalar da bu yüksek çözünürlüklü oyun deneyimine adım atacak.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz