Ana Sayfa Haberler Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek telefonlardan biri belli oldu!

Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek telefonlardan biri belli oldu!

6
0

Android telefon pazarındaki rekabet hızla artmaya devam ediyor. Her yıl yeni işlemciler tanıtılırken, akıllı telefonlar da bu rekabette yerini alıyor. Bu yıl büyük bir heyecanla beklenen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, amiral gemisi modeller için dikkat çekici özellikler sunacak. Bu işlemciyi kullanacak ilk cihazlardan biri olan OnePlus 13 ise şimdiden merak uyandırıyor. İşte OnePlus 13 ve Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin detayları ve haberin ayrıntıları…

OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek ilk telefonlardan biri olacak

Bu yılın en çok beklenen mobil işlemcilerinden biri olan Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4, amiral gemileri için yüksek performans vaat ediyor. İşlemci hakkında pek çok sızıntı ortaya çıkarken, bu işlemciyi kullanacak cihazlar da netleşmeye başladı.

Xiaomi 15 serisinin bu yeni işlemciyi kullanan ilk telefon olacağı uzun süredir biliniyor. Ayrıca Xiaomi’nin Snapdragon serisini ilk kez kullanma hakkına sahip olduğu iddialar arasında. 2024’ün son çeyreğinde tanıtılacak olan Xiaomi 15 serisi, bu işlemciyi kullanan ilk cihaz olacak, ancak hemen ardından OnePlus 13’ün de gelmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir – OPPO Reno 12 ve 12 Pro tanıtıldı! İşte fiyatları

Son iddialara göre, OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 işlemci ile gelecek ilk telefonlardan biri olacak. Amiral gemisi kategorisinde yer alacak olan bu telefon, yüksek performans, kaliteli yapı ve güçlü batarya özellikleri ile öne çıkacak.

OnePlus 13, yeni bir ultrasonik parmak izi sensörü, gelişmiş batarya teknolojisi ve 6.8 inç 2K LTPO OLED ekran gibi özelliklerle Android pazarında dikkat çekecek. Kamera sistemi de iyileştirilen telefon, geliştirilmiş periskop lensi ile üç kameralı bir yapıya sahip olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz