Ana Sayfa Haberler Samsung Galaxy A54 ve A34 için One UI 6.1 müjdesi!

Samsung Galaxy A54 ve A34 için One UI 6.1 müjdesi!

7
0


Samsung’un Ocak ayında Galaxy S24 serisi ile birlikte duyurduğu One UI 6.1 güncellemesi, artık daha fazla cihaz için erişilebilir hale getirildi. Samsung, düzenli olarak güncellemeyi çeşitli telefon ve tabletlere sunmaya devam ediyor ve şimdi de orta segment telefon kullanıcılarını sevindirmeyi hedefliyor. İşte One UI 6.1 güncellemesini alan iki Samsung Galaxy A serisi cihaz ve haberin detayları…

Samsung Galaxy A54 ve Galaxy A34, One UI 6.1 güncellemesine kavuştu

Geçen hafta Galaxy S22 ve S21 serisi için güncellemeyi yayımlayan, ancak hatalardan dolayı geri çeken Samsung, bu hataları düzelttikten sonra güncellemeyi orta segment telefonlara da sunmaya başladı. İlk olarak Galaxy A serisinden Galaxy A54 ve Galaxy A34 modellerine One UI 6.1 güncellemesini sundu.

One UI 6.1 güncellemesi, Galaxy A54 ve A34 için ilk olarak Güney Kore ve Avrupa’da yayımlanıyor. Kısa süre içinde diğer pazarlara da gelmesi beklenen bu güncelleme, bazı eksikliklerle yayınlandı. Bildiğiniz üzere, One UI 6.1 güncellemesi Galaxy AI özellikleri ile dikkat çekiyor ancak bu özellikler A serisi için geçerli değil.

İlginizi Çekebilir – Geri sayım başladı! iQOO Neo9S Pro özellikleri ve tanıtım tarihi ortaya çıktı

Yapay zeka odaklı olarak tanıtılan güncelleme, ne yazık ki bu özellikleri sadece S serisi ve katlanabilir amiral gemilerinde kullanılabilir hale getiriyor. Galaxy A54 modeli için A546BXXU7CXDC yazılım versiyonu ve 2.2GB dosya boyutuna sahip One UI 6.1, Galaxy A34 için ise A346NKSU5CXD5 yazılım versiyonu ile geliyor.

Yalnızca AI destekli geliştirilmiş fotoğraf düzenleme araçları ve önerileri Galaxy A serisi için sunuluyor. Cihazınızın güncellemeyi alıp almadığını kontrol etmek istiyorsanız, telefonunuzun Ayarlar uygulamasından Yazılım güncellemesi bölümüne tıklayarak İndir ve Yükle seçeneğini kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz