Ana Sayfa Haberler Samsung Galaxy F55 özellikleri ortaya çıktı!

Samsung Galaxy F55 özellikleri ortaya çıktı!

11
0

Samsung’un merakla beklenen yeni modeli Galaxy F55, bugün yapılması planlanan lansman yerine 27 Mayıs’ta tanıtılacak. Ancak cihazın özellikleri gizli kalamadı. İşte haberin detayları…

Samsung, Galaxy F55 için dört nesil Android güncellemesi sözü veriyor!

Geçtiğimiz ay Çin’de satışa sunulan C55 ve M55 modellerinin yeniden markalanmış hali olan Galaxy F55, Hindistan’da piyasaya çıkacak. Fiyat aralığının 300-360 Dolar arasında olması bekleniyor. Tüm detaylar 27 Mayıs’ta açıklanacak olsa da, sızıntılar sayesinde cihazın pek çok özelliği gün yüzüne çıktı.

Galaxy F55, 6,7 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranla geliyor. 120Hz yenileme hızına sahip bu ekran, FHD+ çözünürlük sunuyor. Ön tarafında ise 50 Megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor.

İlginizi Çekebilir – iPad Pro iç tasarımı ortaya çıktı!

Arka kameralara baktığımızda, 50 Megapiksellik OIS destekli ana kamera, 8 Megapiksellik geniş açılı kamera ve 2 Megapiksellik makro kamera görüyoruz. Cihaz, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi ile güçlendiriliyor ve 12GB’a kadar RAM ile 256GB dahili depolama seçenekleri sunuyor.

5000 mAh kapasiteli batarya, 45W hızlı şarj desteği ile geliyor. Android 14 işletim sistemi ile çalışan Galaxy F55, dört nesil Android güncellemesi alacak ve beş yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alması garanti ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz