Ana Sayfa Genel Samsung’dan dört modele daha One UI 6.1 güncellemesi!

Samsung’dan dört modele daha One UI 6.1 güncellemesi!

9
0

Samsung’un Galaxy One UI 6.1 güncellemesi, başlangıçta sadece Galaxy S24 serisine özel olarak sunulmuştu. Ancak şimdi bu güncelleme, diğer amiral gemisi modellerine de yayılmaya başladı. Güney Kore’de Galaxy S22, Tab S8 serisi, Z Fold 4 ve Z Flip 4 modelleri için yayınlanan güncelleme, artık global olarak da indirilebilecek.

One UI 6.1 güncellemesi alan modeller

Bu yeni güncelleme, yapay zeka destekli bir dizi yeni özellik içeriyor ve 2022 model telefonlar için de kullanıma sunulmuş durumda. Nisan ayında Samsung tarafından yapılan açıklama ile mayıs ayının başında güncellemenin yayınlanacağı bildirilmişti. Ancak karşılaşılan bazı teknik sorunlar nedeniyle güncelleme biraz gecikti ancak bugün nihayet sonunda kullanıcılar için sunuldu.

Galaxy One UI 6.1 güncellemesi ile birlikte gelen yenilikler arasında Google Circle to Search, Sohbet Asistanı, Canlı Çeviri ve Tercüman gibi işlevler bulunuyor. Güncellemeyi kontrol edip indirmek isteyen kullanıcılar, cihazlarının Ayarlar menüsünden Yazılım Güncellemesi seçeneğine giderek bu yeni sürümü yükleyebilirler.

İlginizi Çekebilir – POCO F3 için HyperOS güncellemesi yayınlandı

Ek olarak en yeni güncelleme ile Galaxy S21 serisi, Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3 modellerinin de Circle to Search ve Sohbet Asistanı gibi özelliklere kavuşacağı belirtiliyor. Bu, Samsung’un yazılım güncellemelerini daha fazla cihaza taşıma yolundaki son adımı olarak görülüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz