Ana Sayfa Haberler vivo Pad 3 teknik özellikleri ortaya çıktı!

vivo Pad 3 teknik özellikleri ortaya çıktı!

0
0

vivo, Mart ayında tanıttığı Pad 3 Pro modelinin ardından, standart model olan vivo Pad 3 için çalışmalara başladı ve bu cihazı sessizce kendi sitesinde listeledi. Sızdırılan bilgilerle birlikte vivo Pad 3’ün tanıtım tarihi, özellikleri ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte vivo Pad 3’ün özellikleri, lansman tarihi ve haberin detayları…

vivo Pad 3, 28 Haziran’da ön satışa sunulacak

Çin’de tanıtılması beklenen yeni tablet, gelen bilgilere göre 28 Haziran’da ön satışa sunulacak. Bahar Mavisi, Mor ve Yıldız Grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya çıkacak olan cihaz, MediaTek Dimensity 9300 işlemci ile güçlendirilecek.

Bu işlemciye, 8GB veya 12GB RAM ve 128GB, 256GB veya 512GB depolama seçenekleri eşlik edecek. Dört farklı versiyonda sunulacak olan vivo Pad 3, dikkat çekici özelliklere sahip.

Henüz tüm özellikleri açıklanmayan vivo Pad 3’ün, iQOO Pad 2’ye benzer özelliklerle geleceği iddia ediliyor. Beklentilere göre vivo Pad 3, 12.05 inçlik LCD bir ekran taşıyacak. Bu ekran 144Hz yenileme hızı, 2.8K çözünürlük ve 600 nit parlaklık sunacak.

Sızıntılara göre, vivo Pad 3’ün Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, LPDDR5X RAM, UFS 3.1 / UFS 4.0 depolama ve 44W hızlı şarj destekli 10,000mAh batarya ile geleceği öngörülüyor. Ayrıca tabletin 5 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kamerası ile yeterli performans sunması bekleniyor. Altı hoparlör, 3D soğutma sistemi, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4, USB 3.2 Gen destekli USB-C portu ve Android 14 tabanlı OriginOS 4 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olan vivo Pad 3, rakipleriyle rekabet etmeye hazır görünüyor.

Fiyatı hakkında henüz bilgi bulunmayan tablet, 28 Haziran’da Çin pazarında ön satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz