Ana Sayfa Genel Xiaomi Mix Flip gerçek görüntüsü ortaya çıktı!

Xiaomi Mix Flip gerçek görüntüsü ortaya çıktı!

6
0

Xiaomi’nin katlanabilir telefon serisine yeni bir soluk getirecek olan Mix Flip, şirketin dikey katlanabilir telefon pazarına giriş yapacağı ilk model olacak. Bu yenilikçi cihaz, daha önce sızdırılan tasarım şemalarını doğrulayan bir fotoğraf ile teknoloji dünyasının dikkatini çekti. İşte haberin ayrıntıları…

Beklenen Xiaomi Mix Flip özellikleri

İki adet kamera ve çift LED flaş barındıran Mix Flip, ayrıca geniş bir dış ekran sunacak. Leica işbirliği ile geliştirilen kamera sistemi, 50 MP çözünürlükte ana kamera ve 2x optik zoom yeteneğine sahip Omnivision OV60A sensörüne dayanan bir telefoto kamera içeriyor.

Beklenen Xiaomi Mix Flip özellikleri

Cihaz, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak ve 67 W hızlı şarj desteği, kablosuz şarj özelliği, suya ve toza dayanıklılık ile uydu bağlantısı gibi çeşitli ileri teknoloji özelliklerle donatılacak. Ayrıca Xiaomi’nin Türkiye pazarında da satışa sunulacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir – PUBG Mobile için 120 FPS müjdesi!

Xiaomi’nin bu lansman sırasında Mix Fold 4 modelini de tanıtması bekleniyor. Bu, şirketin dördüncü nesil katlanabilir telefonu olacak ve yine Snapdragon 8 Gen 3 çipseti ile güçlendirilecek. Kamera özellikleri açısından, Mix Flip’e ek olarak 12 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 10 MP periskop kamera bulunacak. Her iki model de piyasadaki en ince katlanabilir telefonlar arasında yer alması bekleniyor, bu da Xiaomi’nin teknoloji ve tasarım alanındaki yenilikçi yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz