Ana Sayfa Genel iPhone 16 Pro için beklentileri artıran iddia!

iPhone 16 Pro için beklentileri artıran iddia!

7
0

Apple’ın teknoloji dünyasındaki etkisi her yeni ürün lansmanıyla daha da belirginleşiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni iPad serilerini tanıtan Cupertino merkezli şirket, şimdi de teknoloji dünyasını iPhone 16 serisiyle heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Özellikle iPhone 16 Pro modeli hakkında çıkan son dedikodular, teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo üzerinden sızdırılan bilgilere göre iPhone 16 Pro, mevcut SDR (Standard Dynamic Range) ekran teknolojisine kıyasla %20 daha yüksek bir ekran parlaklığı sunacak. İşte iddianın detayları…

iPhone 16 Pro, çok daha parlak olacak

Söylenene göre bu modelin standart ekran parlaklığı 1200 nit değerine ulaşacak. Ancak cihazın HDR (High Dynamic Range) modunda sunacağı maksimum parlaklık değeri olan 1600 nit’te bir değişiklik öngörülmüyor.

Apple, iPhone’larda 1000 nit olarak belirlenen SDR ekran parlaklığını ilk kez 2021 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 13 modeli ile kullanmaya başlamıştı. Bu yüzden, iPhone 16 Pro’nun ekran parlaklığındaki artış, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyebilir.

İlginizi Çekebilir – Meizu 21 Note özellikleri ortaya çıktı!

Ancak bu tür sızıntı ve iddialara her zaman bir miktar şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Zira Instant Digital adlı teknoloji muhabirinin geçmişteki Apple ile ilgili iddiaları her zaman doğru çıkmamış olsa da, 2023’te sarı iPhone 14 ve buzlanmış cam arka panele sahip iPhone 15 modelini tanıtılmadan önce doğru bir şekilde sızdırmayı başarmıştı.

iPhone 16 serisinin tanıtılmasının bu yılın sonbahar aylarında gerçekleşmesi bekleniyor. Pro modeller, genellikle daha büyük ekran boyutlarına sahip oluyor ve yeni A18 çip seti, geliştirilmiş bir kamera düğmesi gibi yeniliklerle donatılması bekleniyor. Apple’ın bu yeniliklerle nasıl bir kullanıcı deneyimi sunacağı ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz