Ana Sayfa Genel Galaxy S25 Ultra, daha fazla RAM ile geliyor

Galaxy S25 Ultra, daha fazla RAM ile geliyor

8
0

Samsung, amiral gemisi modellerindeki RAM miktarında son yıllarda dikkate değer bir azalma göstermişti. Özellikle Galaxy S22 Ultra ile başlayan bu trend, S23 ve S24 Ultra modelleriyle devam etti ve bu cihazlarda RAM miktarı 12 GB olarak sabitlendi. Ancak Samsung, bu stratejisini değiştiriyor gibi görünüyor.

Galaxy S25 Ultra RAM ve depolama kapasitesi

İddialara göre yeni Galaxy S25 Ultra modeli ile 16 GB RAM seçeneği geri dönüyor. Bu model, 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi veya 16 GB RAM ile 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleri sunacak.

Diğer yandan Çinli üreticiler amiral gemisi telefonlarında RAM kapasitesini artırmaya devam ederken, Samsung’un RAM’i azaltma veya mevcut kapasitesini koruma yoluna gitmesi dikkat çekiciydi. Ancak Galaxy S25 Ultra ile bu durum değişiyor.

İlginizi Çekebilir – Meizu 21 Note özellikleri ortaya çıktı!

Mevcut söylentilere göre telefon, 6.9 inç ekran boyutu ve 3000 nit parlaklığa ulaşacak bir ekran ile donatılmış olacak. Ayrıca Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi bu modelin kalbinde yer alacak.

Samsung, S25 serisiyle birlikte yeni bir tasarım dili de tanıtacak, bu da kullanıcıların büyük bir tasarım değişikliği beklentisiyle örtüşüyor. Bu değişiklikler, Samsung’un amiral gemisi stratejisinde önemli bir U dönüşü olduğunu gösteriyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Samsung Galaxy S25 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz