Ana Sayfa Haberler Samsung Galaxy M35 özellikleri ortaya çıktı!

Samsung Galaxy M35 özellikleri ortaya çıktı!

5
0

Samsung, yeni telefon modeli Galaxy M35 ile M serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Orta segmentte dikkat çekecek olan bu telefonun detayları sızdırıldı. İşte ortaya çıkan Samsung Galaxy M35 özellikleri ve haberin detayları…

Galaxy M35, Exynos 1380 işlemcisinden güç alacak

Henüz resmi olarak duyurulmayan M serisi telefon modelinin birçok özelliği ortaya çıktı. A serisinin bazı özellikleri değiştirilerek piyasaya sunulan M serisi, M35 ile A35’ten farklı bir arka tasarıma sahip olacak. A35 modelinde cam arka panel kullanılırken, M35 modelinde plastik arka panel tercih edilecek.

Exynos 1380 işlemcisine sahip olacak cihaz, 6GB RAM ile gelecek. Arka kısmında üç kameralı bir yapı barındıran M35, ön kısmında çentikli bir selfie kamerasına sahip olacak. Kavisli köşeleri ile önceki modellere benzeyen telefonun sağ tarafında güç düğmesi ve ses düğmesi, sol tarafında ise SIM kart girişi yer alacak.

İlginizi Çekebilir – iPhone 16 ekran özellikleri ortaya çıktı!

Galaxy M35’in bir diğer ayırt edici özelliği ise pil kapasitesi olacak. İddialara göre M35, 6,000 mAh batarya ile gelecek ve bu kapasite A35’in bataryasından 1,000 mAh daha fazla olacak.

Telefonun renk seçenekleri arasında Mavi, Mint ve Gri bulunacak. Önceki M modellerinde olduğu gibi, Galaxy M35’in de Türkiye pazarına sunulması bekleniyor. Cihaz, 6.6 inç 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran, 50 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera ile gelecek.

Samsung Galaxy M35, teknik özellikleriyle A35’e benzese de, tasarımı ve pil kapasitesi ile dikkat çekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz