Ana Sayfa Haberler Bu fiyata başka telefon yok! Redmi A3x tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı!

Bu fiyata başka telefon yok! Redmi A3x tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı!

5
0

Redmi, uygun fiyatlı telefon serisini genişleterek yeni Redmi A3x modelini tanıttı. Bu cihaz, fiyat/performans oranıyla dikkat çekiyor ve Redmi A3’e benzer bir tasarıma sahip olmasına rağmen, ekran ve batarya performansıyla öne çıkıyor. İşte Redmi A3x özellikleri ve fiyatı ile haberin detayları…

Redmi A3x Özellikleri ve Fiyatı

Redmi A3x, gücünü Unisoc T603 işlemcisinden alıyor. 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunan cihaz, 90Hz yenileme hızına sahip 6,71 inç HD+ LCD ekranla geliyor. Göz yorgunluğunu azaltmak amacıyla DC Karartma teknolojisi eklenmiş.

Kamera açısından, 8 Megapiksel ana kamera ve bir yardımcı lense sahip olan çift kamera sistemi bulunuyor. Ön kamera ise su damlası çentik tasarımında 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Cihaz, 15W hızlı şarj destekli 5000mAh bataryayla çalışıyor.

İlginizi Çekebilir – Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek telefonlardan biri belli oldu!

Redmi A3x, 3,5 mm kulaklık girişi ve yan tarafa yerleştirilmiş fiziksel parmak izi sensörü gibi özellikleri koruyor. Kutudan Android 14 tabanlı MIUI 14 ile çıkacak olan cihazın, kısa sürede HyperOS güncellemesi alması bekleniyor.

Redmi A3x’in en dikkat çeken özelliği ise fiyatı. Yaklaşık 68 dolar etiketiyle satışa sunulan bu telefon, en uygun fiyatlı Android modellerden biri olarak öne çıkıyor. Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz