Ana Sayfa Haberler 108 Megapiksel kamera! Nokia Lumia benzeri telefon geliyor

108 Megapiksel kamera! Nokia Lumia benzeri telefon geliyor

4
0

HMD Global, ikonik Nokia telefonlarını yeniden canlandırmasıyla tanınan bir şirket olarak, şimdi de Lumia serisini hatırlatan yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Çin’den gelen son bilgiler, HMD’nin Lumia tasarımını andıran yeni bir cihaz geliştirdiğini gösteriyor. İşte haberin detayları…

HMD, Nokia Lumia benzeri telefon geliştiriyor

HMD Global, bir süredir kendi markası altında akıllı telefonlar üretiyor ve şimdi de Lumia serisinden esinlenilen yeni bir model üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu yeni serinin adı Lumia olmayacak, ancak tasarım açısından benzerlik taşıyacak.

Gelen iddialara göre, cihaz Nokia Lumia 1520 modelinden esinlenmiş ve Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2 yonga seti ile donatılmış olacak. Android 14 işletim sistemi ile gelecek olan bu cihaz, Windows Phone tasarımını geride bırakacak. Ayrıca, FHD+ çözünürlükte ve 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla donatılacak.

İlginizi Çekebilir – Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek telefonlardan biri belli oldu!

Kamera özelliklerine baktığımızda, 108 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel yardımcı lenslerden oluşan bir üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı belirtiliyor. Ön kameranın ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı tahmin ediliyor. HMD, kamera performansını artırmak için PureView teknolojisinden faydalanacak.

Yenilenmiş Lumia benzeri telefonun, 33W hızlı şarj destekli 4900mAh batarya ile geleceği bildirildi. Bağlantı özellikleri arasında Bluetooth 5.2, NFC ve OZO Audio özellikli çift hoparlör bulunacak.

Henüz HMD Global’den resmi bir açıklama gelmediğini belirtmek gerek. Üst düzey özelliklere sahip olacağı belirtilen bu yenilenmiş Lumia benzeri telefonun gerçek olup olmadığını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz